Franken Flash prosjektet – USB minnepenn forfalskning

Er du redd for å kjøpe USB minnepenn som er forfalsket? Som kunde vil du ikke bli lurt på penger eller risikere at din data og viktig informasjon blir stjålet. Ved å kjøpe billige USB kopier kan man risikere å bli lurt og miste mye viktig informasjon. Dette vil vi unngå!varning-usb-minnen

USBekspress.no vil derfor gjøre kunden oppmerksom på Franken Flash-prosjektet. Dette prosjektet handler om å gjøre kunden mer bevisst på hvordan man kan unngå å kjøpe falske eller dårlige produkter. Besøk gjerne sosfakeflash.wordpress.com (engelsk side). Her finner du nyttig informasjon om hvordan du kan unngå problemer rundt forfalskning.

Sikkerhet av kundeinformasjon og data er svært viktig for oss ettersom vi lever for et godt rykte der vi blir anbefalt videre. Samtidig finnes det dessverre mange aktører på markedet som kun er ute etter å lure forbrukere for penger. De er villig til å tilby et brukt USB minne eller USB minner laget av langt dårligere kvalitet. Dette fører til at det går utover kvaliteten og sikkerheten på produktene. Resultatet blir at det er mye større sannsynlighet for at noe går galt og at man mister alt man har lagret på minnet.

Vi produserer kun kvalitetsprodukter

USBekspress.no garanterer at du får USB minner av topp kvalitet med ekte minnekretser som alltid har navn og serienummer. Disse USB minnene er kanskje litt dyrere, men kvaliteten er også deretter. Vi bruker aldri brukte USB minner. Vi produserer kun nye USB minner som stadig er i utvikling for å opprettholde topp kvalitet til en hver tid.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud.