Om oss

USB Ekspress
USB Ekspress er ledende leverandør av høykvalitets USB minnepenner med trykk. Vi tilbyr et bredt utvalg av USB minnepenner til konkurransedyktige priser. Vi produserer kvalitetsprodukter til en rimelig pris med 100% prisgaranti.

Vårt fokus er deg
Vi leverer kun USB minnepenner av høyeste kvalitet tilpasset dine spesifikke ønsker. Vi tilbyr produkter som er like egnet til forretningsbruk som til reklame eller giveaways.

Skreddersydde løsninger
Alt vi har av tilbehør og emballasje kan skreddersys etter dine behov og ønsker. Vårt team med grafiske designere vil gjøre sitt ytterste for å øke oppmerksomheten rundt ditt firma og logo. Under kategorien «tjenester» finner du bildemateriale og grafisk informasjon.

Vi tilbyr også at nyttig informasjon fra ditt firma som bedriftspresentasjoner eller annet materiale skal ligge forhåndslagret på hver USB minnepenn.

Produkter fra anerkjente produsenter
Vi har direkte kontakt med fabrikkene for å unngå økte kostnader i unødvendige mellomledd. Dette bidrar til at vi alltid kan levere til konkurransedyktige priser.  Vi garanterer at du som kunde alltid vil få siste generasjons høyteknologiske produkter hos oss.

Pålitelig levering
Vi har i lang tid hatt et godt samarbeid med DHL og kan derfor sørge for rask og effektiv levering. Normal leveringstid er 6-14 dager, men vi tilbyr også ekspress-levering med leveringstid innen 2-3 dager.

Våre produkter
Finner du ikke det du leter etter? Ta gjerne kontakt med oss og fortell hva du ønsker. Vi vil utarbeide et konkurransedyktig tilbud!

Prisgaranti
Vår prisgaranti betyr at vi alltid kan garantere deg den laveste prisen på markedet for lignende produkter. Spør oss i dag og vi vil sende deg en oppdatert prisliste basert på den beste markedsprisen akkurat nå.

Vår forretningsfilosofi

Vi er her for å imøtekomme dine ønsker og behov. Vi har fokus på å yte topp kundeservice og alltid levere riktig vare til rett tid og riktig pris med våre kvalitetsprodukter og prisgaranti. Velkommen til USB Ekspress – vi strekker oss alltid litt lenger!

Vårt team

Mikael

Direktør for USB-ekspress og ansvarlig for driften av kontoret i Sverige.

usbkompaniet-claus
Claus

Key Account Manager for USB-ekspress med ledende ansvar for salgsteamet.

Trace

Hoveddesigner for USB-ekspress og ansvarlig for all logistikk.

Ava

Hovedansvarlig for våre fabrikker, kvalitetskontroll og den daglige driften av vårt kontor i Hong Kong.

Kontakt oss
Våre klienter