Bestillinger

Korrekt filformat
Vær oppmerksom på at du sender oss korrekt filformat. Får vi dette fra starten sparer vi tid og sikrer et godt sluttresultat. Vi hjelper gjerne dersom du ikke har logoen i riktig format – kontakt oss i dag.

Art Work – For best mulig resultat ønsker vi Adobe Illustrator (. AI) eller Photoshop (. EPS) vektor filer.

PMS farger – PMS (Pantone Matching System) er en universell standard for fargetilpasning som brukes til å sikre riktige farger ved trykking. Oppgir du PMS fargekode vil vår printer kunne matche disse til din logo. Hvis du er usikker på din PMS-kode ber vi deg sjekke med din grafiske designer for å bekrefte riktige koder. Vi hjelper deg med å finne en farge som er tett opptil din om du ikke finner PMS fargekoden.

Produksjon og levering
Alle prisene våre er eksklusiv merverdiavgift og frakt. Priser på frakt kan gis ved forespørsel. Dersom du ønsker spesialproduksjon på esker tilbyr vi dette på ordre fra 500 stk og oppover. Når du har valgt produktet og sender oss din logo i korrekt filformat, vil vi sende deg en skisse av ditt valgte produkt med firmalogo. Når skissen er godkjent og betaling mottatt, starter produksjonen. Produksjonstiden er mellom 5 – 10 dager pluss frakt. For bestillinger med eget design på esker/emballasje vil produksjonstiden være noe lenger.

Betalingsvilkår
Alle bestillinger må være betalt før produksjon med mindre annet er avtalt.

Våre klienter