USB minnepenn med reklame

Bestill USB minnepenn med reklame i dag. Det fungerer ypperlig som en enkel og effektiv del av markedsføringen. Ved å trykke ditt firmanavn eller et viktig budskap på minnepennen, vil det bli synlig i mange ulike anledninger. Dette bidrar til økt eksponering av firmanavnet på en positiv måte.

Gjør reklame for firmaet med en firmagave som blir satt pris på og brukt. En USB minnepenn med reklame er en av få reklamekampanjer som folk ikke blir irritert av. Tvert i mot sees dette på som noe positivt ettersom brukeren får nytte av produktet.

Man kan alltid gi bort USB minnepenn med reklame

Ettersom minnepenner er enkelt å ta med seg og passer til ulike anledninger kan man ha det med på møter, gi til kunder eller la det ligge fremme i resepsjonen.

Det er ingen tvil om at de ansatte setter pris på å få en slik minnepenn. Disse blir raskt tatt i bruk og på den måten blir deres varemerke synlig til en hver andning. Vi sørger for at ditt firma blir lagt merke til på best mulig måte.

Selv om den som tar i bruk USB minnet ikke trenger å ta kontakt med dere akkurat nå, blir deres varemerke lagt merke til. Det er ingen tvil om hvem man først tenker på når man en dag ønsker å bestille minnepenner.

Reklame som blir lagt merke til og som gjør en forskjell

Reklame som folk faktisk vil ha er veldig positivt. Mange ser ikke engang på USB minnepenn med trykk som reklame. De fleste syntes det er en fin gave som kommer godt med i hverdagen.

Det er ikke bare trykket av deres firmanavn som kan spres raskt og effektivt. Kanskje vil dere også ha med et slagord? Dette bidrar til at varemerket legger seg på hjernen når de bruker minnepennen.

Andre fordeler med USB minnepenn med reklame:

  • En annerledes form som f.eks USB penn eller USB kredittkortsformat
  • Laget av material som er estetisk fint og til og med kan være miljøvennlig som bambootre
  • Mulighet til å legge unik informasjon på minnepennen. F.eks et gratis program eller en filmsnutt om firmaets virksomhet
  • Størrelsen gjør at den får plass overalt – til og med i lommeboken
Våre klienter