Betingelser

USB Ekspress eies og drives av Webkompaniet AS

Bestillinger
Bestillinger vil bli sjekket, behandlet og bekreftet. Du må kontrollere at alle opplysninger på bestillingen er korrekte og oppfyller dine krav.

Betaling
Du vil motta en pro-forma faktura via faks eller e-post. Betaling skal skje via bankoverføring, alle bankdetaljene for Webkompaniet AS står på din faktura. Bestillingen vil ikke bli sendt før betalingen er mottatt.

Priser
Alle priser er eksklusive mva og levering.

Levering
Levering er vanligvis innen 6 til 14 virkedager etter mottagelse av godkjent bestilling. Større ordre vil ta noe lengre tid.

Pakking og transport
Varer vil være pakket forsvarlig før avsendelse. Incentia er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser forårsaket av fraktselskaper, skade på eller tap av artikler etter at de forlot lokalene våre. Krav om erstatning for skader under frakt bør gjøres til befrakteren umiddelbart ved levering. Skriftlig melding om eventuelle klager må sendes Incentia innen 7 dager etter levering.

Tap eller skade
Webkompaniet AS er ikke ansvarlige for eventuelle tap eller skader av varer som sendes med budfrima. Kundene bør være oppmerksomme på at budfirmaene ikke alltid kan garantere levering innen en bestemt tid. Webkompaniet AS sin egen transport kan brukes når tid er avgjørende. Kostnaden av denne tjenesten kan fås ved henvendelse til Webkompaniet.

Logofiler
Webkompaniet AS vil forsøke å matche fargen til logofiler som er levert, men tar ikke ansvar for å fargekorrigere eventuelle filer som ikke er klare for trykk. En ekstra kostnad vil forekomme ved en eventuell fargekorrigering. Logofiler skal være levert i samsvar med tekniske spesifikasjoner.

Reklamasjon
Når dine produkter har blitt trykket/laget, kan ingen ytterligere endringer eller tilføyelser gjøres uten ekstra kostnader – kunden er ansvarlig for å kontrollere og lese korrektur på alle skissene før godkjenning. Det er ingen retur eller refusjoner på varer som er trykket med logo eller laget på bestilling “tilvirkningskjøp”. Alle produkter har garanti mot fabrikasjonsfeil. Ved reklamasjon må alle varer returneres til Webkompaniet AS innen 14 dager med en skriftlig forklaring av årsaken til reklamasjon. Vi tar ikke imot reklamasjoner med mindre en skriftlig forklaring blir levert med varene. Varer må returneres i originalemballasjen.

Avbestilling
Avbestilling kan kun gjøres før en ordre er satt i produksjon. Alle kanselleringer forespørsler må gjøres skriftlig og sendes til Webkompaniet AS via faks eller post.

Håndtering av firma-og personopplysninger
Usbekspress.no (Webkompaniet AS) håndterer dine personopplysninger i henhold til norsk Lov om behandling av personopplysninger, og ivaretar den personlige integriteten ved håndteringen av dine personopplysninger. Gjennom å bruke Logokompaniets (Webkompaniet AS) nettside aksepterer du at vi aktivt samler inn, håndterer, lagrer og bruker, samt på annen måte behandler dine firma og personopplysninger.
Gjennom å samtykke til disse vilkårene bekrefter du at du enten er over 18 år eller at din verge samtykker til at vi lagrer og håndterer dine personopplysninger i henhold til disse vilkårene. Vi forbeholder oss retten til å få samtykket verifisert.
Usbekspress.no (Webkompaniet AS) har rett til å bruke dine firma- og personopplysninger i markedsføring.

Ingen av de overnevnte punktene påvirker dine lovbestemte rettigheter som forbruker.

Våre klienter