Pris kontra kvalitet på USB minnepenner

Hvorfor er vi ikke alltid billigst på USB minnepenner?

Kunder kommer ofte til oss med priser fra tidligere leverandører og spør om vi virkelig er det beste valget. Hvorfor er vi ikke alltid billigst?

Stadig fler fabrikker tar snarveier for å minske utgiftene i produksjonen

Nedenfor finner du en liste med punkter som forklarer hva enkelte leverandører gjør for å senke kostnadene:

  • Manipulering av minnechipen slik at den virker større enn den faktisk er. (256 MB selges som 512MB)
  • Gjenvinning av brukte USB minnepenner markedsføres og selges som en ny minnepenn.
  • Fabrikasjonsfeil på moderkort eller mikrochips.
  • Lav kvalitet på USB-minnets lokk som skal beskytte selve USB teknologien.
  • Billig finish, dårlig trykk.
  • Dropper etterbehandling av lakken når man trykker slik at logoen vil bli slitt bort raskere og forsvinne. Markedsføringen av firmanavnet gjennom minnepennen blir dermed helt ubrukelig.

“White Chips”

USB minnepenner med de dårlige egenskapene som beskrives ovenfor betegnes ofte som «hvite chips» (white chips). Disse viser seg å være ganske upålitelige når man tar dem i bruk. De er mer mottagelige for tap av data og tekniske feil i tillegg til at de raskt mister kvaliteten.usb-minnen-chip

Kan bruke minnepennen i 27 år

En velutformet USB-minnepenn bør fungere feilfritt i 10.000 sykluser der en syklus vil tilsvare at du tar minnepennen inn i datamaskinen og tar den ut igjen. 10 000 sykluser vil tilsvare å fylle opp og tømme minnepennen hver dag i 27 år. «Hvite chips» holder ikke samme kvalitet og det oppstår tekniske feil underveis som skaper frustrasjon hos brukeren i tillegg til at data kan forsvinne.

Vi har fokus på kvalitet

Hos USBekspress.no er vårt mål å kun være best på minnepenner og virkelig spesialisere oss på dette. Vi ønsker ikke å konkurrere om et stort utvalg av mange ulike ting, der vi ikke kan garantere for at kvaliteten faktisk holder på alle nivå. Vi ønsker å konkurrere med høy kvalitet på de produkter vi tilbyr og lever for at kunden skal bli fornøyd og velge oss igjen.

Tar man for eksempel Mercedes Benz er dette langt i fra et av de rimeligste bilmerkene på markedet. Samtidig anses det som å være et av de beste.

Vår bedrifts-filosofi

For å gjennomføre vår bedrifts-filosofi har våre USB fabrikker i Asia fokus på kvalitet fremfor pris. De vet hva vi ønsker og vi kontrollsjekker våre produkter kontinuerlig. Dette er for å forsikre oss om at kundene faktisk får det de betaler for. Vi har blant annet en velutviklet kvalitetskontroll som foregår både i fabrikken og ved produktets ankomst.

Med andre ord: noen selskaper slår oss på pris, men vi er allikevel sikre på at våre produkter er langt bedre i kvalitet. Vi garanterer bedre finish, råmaterial og teknikk.

”Bitterheten av å ha kjøpt et produkt av dårlig kvalitet vil påvirke deg i lang tid etter at du fikk den gode følelsen av å ha kjøpt noe til en god pris.” – Aldo Gucci.

Sjekk ut vårt utvalg av USB minnepenner med trykk her