Hva slags typer minnepenn bruker vi?

Det finnes to ulike typer av NAND Flash minnepenn-arkitektur. MLC (Multi Level Cell) og SLC (Single Level Cell).

Sjekk ut vårt store utvalg på USB minnepenner her.

MLC – Multi Level Cell

Man kan si at MLC brukes i enheter som krever høy hastighet til en attraktiv pris.

SLC – Single Level Cell

SLC brukes i enheter som krever høy hastighet for streaming av video eller annen internettfunksjon. Teknologien finnes ofte i elektronikk i 3G telefoner, PDAer, MP3-spillere eller kameraer for stillbilder eller film.

Vi produserer MLC minnepenner

Alle våre ulike typer USB minnepenn anvender MLC minner fra Toshiba, Samsung, Hynix eller Micron om ikke annet oppgis. MLC NAND Flash har en forventet levetid på 10.000 sykluser som vil anses som mer enn nok for en gjennomsnittlig bruker.

Kan brukes hver dag i 27 år

For eksempel kan kunden om man bruker hele levetiden på 10.000 sykluser, slette og skrive informasjonen til minnepennen hver eneste dag i 27 år – noe som vil overstige selve maskinvarens levetid. En syklus vil si hver gang du tar minnepennen inn og ut av for eksempel USB inngangen på datamaskinen. Du brukt 1 syklus hver gang du gjør dette.

Vi vil advare potensielle kunder mot minnepenner som er veldig rimelige selv om produktene ser like ut på utsiden. Teknikken på innsiden kan variere ekstremt mye fra de ulike produsentene.

Vi har fokus på kvalitetskontroll

Vi har stort fokus på kvalitetskontroll og service ettersom våre produkter ikke er de billigste på markedet. På den andre siden vil vi levere produkter av topp kvalitet som står til kundenes forventninger.

Fire ulike metoder

Det finnes fire ulike metoder for å redusere produksjonskostnadene med USB minnechip. Dessverre er det slik at uansett hvilken av metodene man bruker, blir det på bekostning av kvaliteten. De metodene som brukes er vanligvis følgende:

  • Man bruker en skadet eller brukt minnechip som kan gi lese og skrivefeil ved senere bruk.
  • Endring av minnechipens unike konfigurasjonsopplysninger, slik at enheter med lavere kapasitet fremstår som større enn de faktisk er. (For eksempel et USB minne med 256 MB ser ut som 512 MB)
  • Man bruker moderkort med produksjonsfeil, som potensielt kan skape elektromagnetiske forstyrrelser som kan påvirke annen elektronisk utrustning.
  • Man bruker skadet eller feilproduserte minnechips som kan skape kompatibilitetsproblemer når de brukes med ulike operativsystemer.

Når man bruker en eller flere av disse metodene i produksjonsprosessen kan man forvente seg at lagrings, lesing eller kopieringsfeil vil oppstå. Ett vanlig problem som oppstår er at operativsystemet ikke kjenner igjen enheten og brukeren får feilmeldinger på minnet.