Hvor kan man kjøpe nøkkelbånd?

Nøkkelbånd finnes det mange av. Nøkkelbånd med trykk på den andre siden er både unike og en god investering når det gjelder markedsføringen. Dette produktet er populært ettersom de fleste fremdeles har et antall nøkler å holde orden på. Med nøkkelbåndet kan man enkelt finne frem til viktige nøkler både til jobb og privat.

Sjekk ut vår hjemmeside for et bredt utvalg av firmagaver her.

Nøkkelbånd som firmagave

Når man skal velge firmagaver er nøkkelbånd med eget trykk et veldig godt valg. Denne firmagaven er både billig og praktisk i tillegg til at den får stor verdi for markedsføringen av firmanavnet. Det er få som takker nei til en slik gratis firmagaver i tillegg til at båndet faktisk blir brukt. Kanskje det ikke blir brukt av akkurat den personen du gir det til, men det vil garantert bli bruk av noen. På denne måten sprer firmanavnet seg på en effektiv og enkel måte.

Vi trykker logoen på nøkkelbåndet på en slik måte at logoen blir veldig tydelig. Dette er en viktig del av funksjonen til nøkkelbåndet ettersom det kommer til å være synlig i mange ulike sammenhenger og på denne måten skape interesse og oppmerksomhet rundt deres varemerke.

Hvor kan man dele ut nøkkelbånd?

  • Under et firmaevent – Del det ut til både ansatte og potensielle kunder.
  • Under møtet – Når møtet er ferdig eller i pausen kan man fint dele ut nøkkelbånd for å få ekstra god stemning i rommet og et avbrekk fra en hektisk timeplan.
  • I resepsjonen– Gi besøkende et nøkkelbånd i stedet for et eple eller en godbit på vei ut.
  • I goodie bags – Goodie bags med nyttig informasjon om firmaet og gratis nøkkelbånd er det ingen som takker nei til.

Nøkkelbånd og USB minne

Vi er eksperter på rimelige USB minner av høy kvalitet og da er det ikke en dum ide å kunne kombinere dette produktet med nøkkelbånd. Denne kombinasjonen gjør de to produktene svært praktiske i tillegg til at det øker sannsynligheten for at varemerket blir lagt merke til ved ulike anledninger.

Smarte firmagaver som alle vil ha

Med lang erfaring innen firmagaver vet vi hva som faller i smak hos både ansatte og kunder. Mange ganger handler det om noe så enkelt som at det man selv liker gjør ofte andre også. I tillegg er det viktig å påpeke at firmagaver ser bra ut og ikke minst er av god kvalitet. Firmagaven må være attraktiv for at den skal bli brukt på riktig måte.