5 smarte firmagaver til messen

Firmagaver er et must til messen. Messen er et fantastisk sted for å kunne skaffe kontakter og skape interesse rundt ditt varemerke. Planlegg messen og ta med produkter som folk faktisk er interessert i. Vi på USBekspress hjelper deg gjerne med å få ditt varemerke på trykk slik at det blir synlig på best mulig måte. Hos oss får du firmagaver til lave priser og høy kvalitet. Sjekk ut vårt store utvalg her.

Her er 5 smarte firmagaver for messen:

  1. USB minner

Dette er uten tvil produktet som er mest brukervennlig. De fleste har av og til behov for å flytte filer fra et sted til et annet. Kanskje mellom en mobiltelefon eller en datamaskin. Med et smart USB minne er dette raskt og enkelt gjort. I tillegg kan man også laste ned USB minner med filer som dere tror kan være interessante for de som får firmagaven.

  • Reklampenner

Reklampenner er fortsatt veldig ettertraktet. Selv om folk flest bruker mobilen til en hver tid er det ingen tvil om at både penn og papir er et must i mange tilfeller. De fleste har vel en penn i innerlommen på vesken til en hver tid. Reklamepenner skal være av god kvalitet og ha et attraktivt design. De skal kunne stilles i et monter slik at folk kan plukke en eller fler stykker med seg.

  • Reklamgodteri

Godteri eller snacks er ofte et must på messen. Dette kan være en liten icebreaker eller kun få folk til å komme bort til ditt varemerke på messen. Et godt tips er at skålene med godter aldri kan se tomme ut. I tillegg er et annet godt tips for å skape positiv oppmerksomhet på varemerket å ha logoen på godteripapiret.

  • Nøkkelbånd

Nøkkelbånd er også veldig passende under messen. Det her er en firmagaver som kan brukes ved mange ulike anledninger. Når en av personene som fikk et nøkkelbånd kommer hjem er det vanlig at andre familiemedlemmer også tar i bruk nøkkelbåndet. På denne måten får firmagaven en naturlig spredning og bidrar til at langt flere mennesker legger merke til nettopp ditt varemerke.

  • Skjermrengjøring

Hvem har vel ikke behov for en skjermrenser? Det er alltid fint med et produkt som raskt og enkelt kan rengjøre mobilen eller skjermen på datamaskinen. Dette er uten tvil et produkt som faller i smak hos de aller fleste. Et godt tips er å trykke logoen på skjermrenseren for å få enda en mulighet til naturlig spredning av varemerket.