Hvordan kryptere USB minne?

Det er mange som vil kryptere USB minne for å være sikker på at man har kontroll på det som lagres. Et populært script for dette er Truescript. Dessverre ble Truescript lagt ned på den måten at det ikke ble oppdatert eller utviklet mer etter 2014. Allikevel er det fremdeles mulig å laste ned Truescript. Mange vil også påstå at det ikke finnes noe sikkerhetshull i denne programvaren.

Trenger du en ferdig kryptert USB minne som er klar for bruk? Sjekk ut vårt utvalg her.

Nå er det kanskje ikke slik at du ønsker å kryptere selv. I slike tilfeller kan det være smart å velge våre krypterte USB minner. Vi hjelper også gjerne til med programvaren du bruker for å kryptere USB minnet på enkleste måte.

Et sikkert USB minne

Når du er ute etter ett sikkert USB minne kan dette bety ulike ting. Det kan for eksempel være tilfellet at du ønsker at det skal være motstandsdyktig mot vann, slitasje og annet. På den andre siden er det ingen hemmelighet at de fleste som prater om sikre USB minner er på utkikk etter et kryptert minne.

Når du velger å kryptere USB minnet vet du at det ikke kan anvendes av hvem som helst. Dersom det finnes viktig informasjon vil man selvsagt ikke at dette skal kunne tas i bruk av hvem som helst.

Kan man ikke bare kryptere datamaskinen?

Dette spørsmålet dukker ofte opp i forbindelse med krypterte USB minner. Det er selvsagt et relevant spørsmål men for mange er det ikke så enkelt. Når det er slik at man i mange tilfeller behøver å ta med seg informasjonen fra et sted til et annet ved hjelp av et USB minne, er det minst like viktig at dette minnet også er sikkert.

Med et kryptert USB minne kan du enkelt frakte informasjon fra et sted til et annet uten at du behøver bekymre deg for hva som skjer med informasjonen. På denne måten kan du fritt jobbe med dine prosjekt eller til og med legge USB minnet fra deg uten at du trenger bekymre deg for at noen andre får tak i informasjonen.

Bedre å kjøpe ferdig

Dersom du ikke føler for å kryptere ditt eget USB minne med Truescript eller lignende programvarer er ikke det helt i orden. Det er faktisk veldig vanlig at man opplever en del teknologiske produkter som avanserte og ønsker å overlate visse ting til profesjonelle.

For de fleste er den raskeste og enkleste måten å kjøpe ferdig krypterte USB minner som er klare for bruk. Dette sparer deg for utrolig mye tid og ikke minst mange spørsmål.

Vi på USBekspress er eksperter på USB minner og garanterer at din minnebrikke blir sikker hos oss! Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktende samtale.