Slik velger du riktig firmagaver

Det er alltid gøy å gi bort firmagaver. Hvem blir vel ikke glad for noe som er gratis? Ikke minst hvis det er både praktisk og ser bra ut. Gjør dine ansatte og potensielle kunder glade uten at det krever for mye med firmagaver. I tillegg kan nye kontakter skapes ved hjelp av smarte produkter som deles ut ved ulike anledninger. For eksempel når man treffer samarbeidspartnere, potensielle kunder eller på en messe.

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy firmagaver som kan gjøre store forskjeller for ditt firma og ikke minst gi mange fordeler – spesielt når det kommer til markedsføring. Du kan alltid kontakt oss for tips om hva du bør velge eller om du har spørsmål om pris osv. Sjekk ut vårt brede utvalg her og kontakt oss i dag for et godt pristilbud.

Firmagaver som blir tatt i bruk

Det er alltid hyggelig med firmagaver. I tillegg er det ekstra fint både for de som får gaven og ikke minst for markedsføringen av ditt varemerke om gaven blir tatt i bruk. Derfor kan det være smart å tenke nøye gjennom hva slags firmagaver man skal velge. Det kan være alt fra nøkkelbånd med trykk av logo eller kulepenn som har innebygd minnebrikke for å nevne noe.

Med tanke på pris

Det finnes alltid løsninger som er billigere enn andre. Hos oss trenger du ikke kjøpe den dyreste firmagaven for at det skal holde kvalitet. Vårt mål er å levere produkter til lav pris og høy kvalitet. Faktum er at billige USB minner fungerer minst like bra som dyre USB minner så lenge man bestiller fra et seriøst selskap som faktisk leverer det de lover.

Firmagaver for event

Når det er klart for messer og event er det alltid en fordel å ha forberedt attraktive firmagaver. Tenk at det kan være smart å ha litt ulike saker på et event slik at det er noe der for en hver smak. Ha for eksempel både USB minner, nøkkelbånd, godteri med mer framme slik at man kan velge ut fra den personen man snakker med hva som passer best.

En god ide kan være å ha kurver med gratis giveaways slik at folk kan plukke ut hva det de selv vil ha. Dette kan føre til at fler kommer til din stand og på den måten legger merke til deres varemerke. En annen ide kan være å ha litt uvanlige firmagaver for å skape litt ekstra interesse rundt produktene. Spør oss gjerne i dag om den perfekte firmagaven for ulike eventer!

Firmagaver til ansatte

Når det gjelder ansatte trenger ikke dette være vanskeligere enn å finne noe som passer til en messe. Samtidig kan det være fint å være litt mer personlig med personer man jobber med. Firmagaver til de ansatte kan være en fin ide til julebord eller juleavslutning eller som et avbrekk i løpet av et møte.

Sjekk gjerne ut vårt brede utvalg av firmagaver her.