USB armbånd eller powerbank? Vi gir deg firmagaver det prates om

Har du sett et USB armbånd før? Dette er den perfekte gaven å gi til både ansatte og kunder. Om du ikke vil gå helt denne veien er det mange andre firmagaver som garantert faller i smak hos de fleste. Disse gavene behøver ikke koste for mye, det handler kun om å finne rett gave.

Det er ikke alltid like enkelt å finne ut av hvilke firmagaver som er rett til hvilken anledning. Fortvil ikke – vi hjelper deg gjerne. Sjekk ut vårt brede utvalg av firmagaver her og spør oss gjerne på Live Chatten om du lurer på noe.

Firmagaver som blir til samtaleemner

USB minner med spennende innhold

Sats ikke bare på selve USB minnet. USB minner er smarte firmagaver men de kan være så mye mer enn smarte små produkter man kan gi bort til ansatte og kunder. Om man for eksempel lager en kul film med informasjon om deres firma kan denne lagres på minnet. På denne måten kan potensielle kunder raskt og enkelt få nyttig informasjon på en nytenkende måte. Denne filmen kan gjøres på mange ulike måter og trenger på ingen måte koste mye. En morsom liten kortfilm med viktig informasjon kan bidra til å skape ekstra positiv oppmerksomhet rundt deres varemerke.

Powerbanks

En powerbank kan redde mange situasjoner og er noe som virkelig verdsettes av de fleste. Når en person som får denne firmagaven innser hvem som reddet dagen blir man med andre ord virkelig husket. Det er nettopp dette som er målet med alle firmagaver – få kunder til å huske varemerket.

Opplevelser sammen

Gaver må ikke være fysiske ting. Man kan for eksempel invitere ansatte eller spesifikke kunder til en opplevelse. Dette er en fantastisk måte å bli bedre kjent, bygge nettverk og få nye omgivelser som gir et avbrekk fra hverdagen.

Sporty USB armbånd

Disse armbåndene er både kule og sporty! Dette er den perfekte gave både for han og henne og man kan ha det med seg overalt. På denne måten kan man få struktur og orden på viktig eller nyttig informasjon samtidig som man enkelt kan ta det med seg uten at det tar for mye plass.

Et USB armbånd kan være med overalt

Skjermrengjøring

Dette er både billig og veldig populært. En skjermrengjøring er aldri feil og faller i smak hos så og si alle. Skjermen blir enkelt ren og varemerket blir videreført på en smart måte. Med andre ord blir dette en win-win situasjon for begge parter.