Hva får man plass til på billige USB minner?

Billige USB minner med 2GB høres ikke ut som mye. Hvor mye får man egentlig plass til på et slikt minne? Dette er et spørsmål du burde få svar på før du bestiller billige minnepenner som gave til ansatte eller kunder. Faktumet er at 2GB er mer enn nok for de fleste når det gjelder alminnelig bruk. Husk at minnebrikken vanligvis brukes for å flytte filer og ikke kun for å lagre alt på en minnepenn.

Sjekk ut vårt store utvalg av USB minner her og spør oss gjerne om du lurer på noe eller trenger et godt pristilbud.

Dette får du plass til på billige USB minner 2GB

Dette er en størrelse som ofte velges av med formål om å være firmagaver. Det har sin naturlige årsak av at prisen ofte er veldig god og minnebrikken er svært brukervennlig i forhold til jobbsammenheng når man skal flytte filer osv.

Med 2 GB kan får du plass til:

  • 1200 bilder
  • 128 mp3 filer
  • Mer enn 40000 dokument med tekst

Om du ser nærmere på denne listen ser du at dette USB minnet rekker til svært mye. Faktisk dekker det også en del personlige behov og ikke kun ting på arbeidsplassen. I tillegg er det utrolig enkelt å flytte over filer som trengs for å jobbe hjemmefra eller når informasjonen gis på et møte i andre lokaler.

USB minne 1GB og 512MB

Halvparten av 2GB er heller ikke et dårlig valg. Enten om du går for USB minner med 2GB eller kapasitet til kun halvparten er dette uansett firmagaver som vil bli brukt flittig og satt stor pris på. På et minne med 1GB kan man lagre ca.600 bilder. I tillegg finnes det plass til ca. 20 000 tekstdokumenter så er det masse plass.

Dersom du velger et minne med kun 512MB er dette også innafor i mange tilfeller. Spesielt om man kun skal flytte over filer fra ett sted til et annet. Man får på en slik minnepenn plass til ca.300 bilder og 9600 tekstdokumenter.

Velg rett størrelse

For å velge rett størrelse på minnepennen er det viktig at man tenker over brukerområdet. Hva skal minnepennen hovedsakelig brukes til? Det kan være sikrere å satse på et litt større minne fremfor et som har veldig lite plass.

Pris får også stor betydning når man skal velge firmagaver. Det kan jo være tilfellet at dere tjener mer på å velge minnebrikker med mindre minne som man kan gi til fler personer. Alle slike faktorer er viktig å tenke gjennom. Syntes du det er vanskelig å velge? Kontakt oss gjerne i dag så kommer vi gjerne med tips ut fra dine behov.

Hvor mye koster et minne?