Holder billige USB minner høy kvalitet?

Billige USB minner kan ha både lav og høy kvalitet. Det avhenger helt av hva slags minnepenner man velger og hvem man bestiller av. I dag er det ikke vanskelig å lage USB minner til en rimelig pris. At minnet er billig er derfor ikke synonymt med dårlig.

Dersom du skal bestille billige USB minner som firmagaver med eget trykk er det et par ting man bør tenke gjennom først. Det handler ikke kun om minnepennens kvalitet. For at den skal bli brukt er det flere faktorer å tenke på. Man må tenke på design og form, brukervennlighet og ikke minst formål.

Billige USB minner med høy kvalitet

Billig og bra kan fint gå hånd i hånd, spesielt når det gjelder USB minner. For det første er det viktig å forstå at minnepenner med 2,4,8 eller 16 GB ikke behøver være kostbare. De masseproduseres og kan derfor kjøpes svært billig i god stand. En annen ting som også kan være billig er selve trykket og den grafiske prosessen. Her er det på den andre siden viktig å være mer kritisk for man vil ikke ha et trykk som falmer av etter få gangers bruk.

Tid er penger

Et av våre trumfkort er at vi sparer mye tid på å jobbe aktivt online. Når du henvender deg til oss for å se på billige USB minner som firmagaver får du raskt informasjonen du trenger. Du kan til og med kontakte oss og i løpet av kort tid få et forslag på hvordan USB minnet ser ut med din logo.

Vi jobber både raskt og effektivt online og kan derfor tilby en svært god pris. Samtidig har vi lang erfaring i bransjen og dyktige grafiske designere som vet hva som skal til for at kunden skal bli fornøyd.

Sjekk ut vårt store utvalg på USB minner her og kontakt oss gjerne i dag for pristilbud.

Bruk USB minnet som en firmagaver

Når USB minnet gis bort som firmagave er det viktig at det presenteres på riktig måte. Tenk over følgende:

  • Når du gir bort minnet kan du benytte sjangsen til å skape en personlig relasjon med mottakeren som kan være en potensiell ny kunde
  • Lagre informasjon på minnet som mottakeren kan se gjennom når han/hun tar det i bruk
  • Logoen på minnet må være synlig og riktig plassert for at det skal gi best mulig effekt når det gjelder markedsføringen.