Reklamepenn som er synlig og fungerer

En reklamepenn kan virke som en selvfølge og på en måte er dette forståelig. Når man befinner seg på en messe eller event forventer man seg nesten at det skal finnes gratis penner. Uavhengig av hvor digitale vi er syntes de fleste allikevel at det er fint å kunne skrive ned visse ting på papir.

Selv om mange går med en penn i veska til en hver tid eller at de som regel finnes lett tilgjengelig fører dette merkelig nok til at de vel så ofte forsvinner. Man glemmer de igjen, mister dem eller andre problemer dukker opp som fører til at når man trenger pennene så er den sporløst forsvunnet. Dette er nok fordi de fleste ikke føler spesielt mye tilhørighet til en penn. Dette kan endres dersom man for eksempel gjør pennen mer personlig.

Pennen er alltid med på møter!

En god reklamepenn forsvinner ikke

Tenk på at en penn som er lett å ta i bruk og som faktisk fungerer ikke forsvinner like rast. Dette er naturlig nok på grunn av at folk passer bedre på ting de er redd for. Derfor kan det være smart å se nærmere på funksjonen og kvaliteten av pennen før man bestiller logo til den. Form og farge har ofte mindre betydning så lenge pennen er funksjonell. Pennen kan være gullbelagt men om den ikke fungerer vil den ikke bli brukt.

Man kan raskt finne ut av om en reklamepenn holder mål. Plutselig begynner folk å spør om de kan få en til. Da kan man svare ja og se at fordelen med en velutviklet reklamemenn er at den blir spredt på en naturlig måte gjennom at folk faktisk tar den i bruk. Ved hver anledning pennen er i bruk vil deres varemerke bli synlig.

Den beste reklamepennen er en USB penn

Dersom dere vil ha reklamepenner som virkelig ikke blir glemt eller kastet i nærmeste søppel er USB minnepenn en god ide. En reklamepenn med innebygd USB minne er noe som de fleste vil ta godt vare på. Sjekk ut vårt utvalg her.

En reklampenn med USB minne kan gis bort i gave

  • I resepsjonen
  • På messen og under event
  • På møtet
  • Under kundbesøk
  • I møter eller ved besøk av potensielle kunder
  • Til ansatte som fine firmagaver

Husk å fortelle hva det er

Ettersom reklampenner med USB minne er et smart design kan man fort glemme hva de egentlig inneholder. Når man gir bort en reklamepenn er det viktig å formidle at det er et USB minne inni kulepennen. Dersom du ikke gjør dette finnes det en risiko for at personen ikke finner ut av dette ettersom designet gjør at det ser ut som en vanlig penn.

En USB kulepenn kan brukes til uendelig mye.

Velg en eller flere farger og få deres logo trykt på pennen raskt og enkelt. Vi sørger for at dere får så mange reklamepenner som dere ønsker og har behov for. Det kan også være en fordel å ha et lite lager med ekstra reklamepenner som man kan dele ut på ulike event eller ha liggende fremme i resepsjonen.