Hvor kan man kjøpe nøkkelbånd?

Nøkkelbånd finnes det mange av, men nøkkelbånd med trykk er unike og en smart investering i markedsføringen. Dette er fremdeles et populært produkt ettersom de fleste fremdeles har et antall nøkler å holde styr på. Med dette båndet er det enklere å få tak i nøklene når man trenger dem. Dersom du leter etter et bredt tilbud har vi mange ulike nøkkelbånd vi kan tilby hos vår samarbeidspartner profilprodukter24.se

Nøkkelbånd som firmagaver

Når man ser på firmagaver med eget trykk er det ingen tvil om at nøkkelbånd er et godt valg. De er både billige og praktiske. Det er få som takker nei til en slik gave samtidig som den faktisk blir brukt. Kanskje ikke av den du gir den til, men den blir garantert bruk av noen andre.

Vi trykker gjerne din logo på nøkkelbåndet slik at den synes på best mulig måte. Det er viktig at deres logo og varemerke er synlig ettersom båndet vil bli brukt i mange ulike sammenhenger. På på denne måten er dette en utrolig god mulighet for å markedsføre ekstra rundt varemerket deres.

Når kan man dele ut nøkkelbåndet?

  • Under firmaevent– Del det ut til ansatte eller potensielle kunder
  • Under møtet– Sørg for at alle får et nøkkelbånd hver
  • I resepsjonen– Skap oppmerksomhet rundt din bedrift allerede ved første inntrykk
  • I goodie bags– Goodie bags med informasjon blir både praktiske og smarte med nøkkelbånd i.

Nyckelbånd og USB minne

Vi er eksperter på billige USB minner og vi kombinerer gjerne disse to produktene. Med et nøkkelbånd som inkluderer et USB minne blir dette virkelig praktisk å ta i bruk. Dette er også et produkt som øker sjansen for at en firmagaver faktisk blir brukt.

Nøkler og informasjon på USB minne vil man ikke miste. Dermed henger deres nøkkelbånd med logo på et trygt men samtidig synlig sted. En annen fordel er at det som regel alltid vil være med dit personen forflytter seg. På denne måten vil mange bli eksponert for nøkkelbåndet med deres logo på.

Smarte firmagaver alle vil ha

Med lang erfaring av firmagaver vet vi hva som skal til for å lykkes. Mange ganger handler det helt enkelt om saker man selv gjerne vil ta i bruk. Tenk gjennom hva man selv ville brukt før man bestiller en firmagave. På denne måten kan man øke sannsynligheten for at det faktisk vil bli tatt i bruk. Sjekk ut vårt store utvalg av firmagaver her.

Nøkkelbånd er noe som blir brukt