Passer billige USB minner med 2GB som firmagave?

Billige USB minner med 2GB er perfekte for å gis bort til kunder og ansatte. Det er ingen tvil om at dette er minnebrikker som ikke har veldig mye kapasitet, men det betyr ikke at de ikke får plass til mye. Når det handler om firmagaver med eget trykk er det få produkter som slår USB minner. Kontakt oss gjerne i dag for å vite mer om de ulike modellene vi tilbyr som vi kan trykke deres logo på.

Billige USB minner med trykk

Billige USB minner med trykk som holder høy kvalitet er ikke et umulig regnestykke. Ettersom vi ikke har noen mellomledd og produserer minnene i egen fabrikk blir det billigere. Trykket tar vi oss av med hjelp av grafiske designere som ser til at det blir rett.

Spar penger med billige usb-minner

Hvor mye kan man lagre på minnebrikken?

Med tanke på at det finnes USB minner med mye større minnekapasitet kan man fort tenke at USB minner med 2GB er for lite. Faktum er allikevel at det er plass til mer enn nok på et slik minne. Man kan lagre rundt 1000 bilder eller minst 3 langfilmer på dette minnet. Det er ingen tvil om at et USB minne er noe som vil komme de fleste til nytte. Dette kan tas i bruk for å flytte på filer, lagre dokumentasjon eller mye annet.

Her kan du kjøpe billige 2GB USB minner

Hos oss kan du kjøpe billige USB minner med 2GB. Du kan bestille direkte online og du må gjerne undersøke vårt store utvalg på hjemmesiden.

I vårt galleri kan du se på ulike varianter av minnebrikker. Når man skal satse på en god firmagave er det ikke dumt at valget blir unikt. Det er også mulig å kontakte oss dersom du har noen spørsmål. Vi er her for å hjelpe deg med å skaffe unike og fine firmagaver som faller i smak hos alle og enhver. Vi hjelper deg å finne det perfekte USB minnet for neste messen, event, møte eller andre tilfeller der et slikt produkt kan være smart å ha tilgjengelig.