7 Fordeler med USB armbånd

Det finnes gode argumenter for å velge USB armbånd fremfor vanlige minnebrikker. Spesielt om du skal gi dem ut som firmagaver med eget trykk. Vi tilbyr flotte USB armbånd med eget trykk til en svært god pris. Sjekk gjerne ut vårt utvalg her.

USB armbånd er lette å ta i bruk

Et armbånd med smart og smidig design er lett å ta i bruk. De modellene vi tilbyr er perfekte for en hver anledning også når man skal spare og overføre filer mellom ulike apparater.

Armbåndet er alltid med og på den måten synlig

Ett armbånd er noe man har med seg til en hver tid uten at man trenger å huske på å ta det med. Det trenger ikke henges på nøkkelknippet og det kommer ikke til å ligge i vesken eller lomma gjemt og glemt. Når USB minnet sitter på håndleddet er det synlig til en hver tid.

Tiltaler yngre personer

Mange firmaer glemmer hvor viktig det er å ta i bruk den yngre generasjonen. Å spre navn og varemerke blant yngre vil styrke deres posisjon for fremtiden. Det er veldig vanlig å gi firmagaver videre i familien. Et USB armbånd som ser tiltalende ut blir fort satt pris på og tatt i bruk av yngre målgrupper.

Sporty firmagaver er populære

Det er ikke bare den yngre generasjonen som synte at armbånd av gummi i ulike farger er fresht. Disse armbåndene utstråler både sporty og moderne. På denne måten øker sjansen for at USB minnet faktisk blir tatt i bruk.

Sporty armbånd er populære

Attraktiv markedsføring

Et fint armbånd fører til attraktiv markedsføring ettersom armbåndet har større sannsynlighet for å bli tatt i bruk. Når man gir bort armbånd til nye kontakter er det ingen tvil om at de vil prøve dette armbåndet. Det er både praktisk og fint så dermed er det stor sannsynlighet for at armbåndet blir værende på håndleddet. På denne måten blir personen med armbåndet levende reklame for firmaet.

Større plass for trykk

Dette er en stor fordel med USB armbånd. Til forskjell fra et vanlig USB minne med trykk med svært lite område å trykke på, utvides dette betraktelig med et armbånd. I praksis kan man trykke informasjon rundt hele armbåndet om man ønsker. Samtidig er det viktig å huske at armbåndet både skal se bra ut og være praktisk. Dersom armbåndet ikke blir tatt i bruk spiller det ingen rolle hvor mye reklame som er på armbåndet. Fokuset bør derfor ligge på hvordan armbåndet blir brukt mest mulig.

Bedre synlighet under event

USB armbånd som synes og blir lagt merke til er perfekt under event eller på messer. Ofte blir USB minnebrikker lagt i lommer eller vesker og på den måten fort glemt og gjemt. Et armbånd derimot tar de fleste på seg med en gang. Når andre spør hvor de har fått armbåndet fra fører dette til økt interesse rundt deres varemerke.

Kontakt oss gjerne i dag for å finne ut med om våre smarte firmagaver med trykk.