5 fakta om USB minnet

USB minnet er fremdeles populært, noe som ikke er så rart og her får du fem fakta du kanskje ikke visste. Det er jo enkelt å ta i bruk og viktig for personer som trenger å flytte på filer mellom ulike apparater med jevne mellomrom. Vi er spesialister på firmagaver med trykk. USB med trykk er en av de beste firmagavene som finnes på markedet. Sjekk ut vårt store utvalg her.

Her er fem interessante fakta om USB minnet som kan være gøy å tenke over når man bestiller skreddersydde usb minnebrikker med trykk.

Størrelsen er ikke alt – dette er fakta

Trenger du et USB minne med 4G eller holder det med 2GB når det er firmagaver. Det er ingen tvil om at størrelsen på minnet har betydelse for bruken, men det er allikevel ikke det eneste som er viktig. Visste du at hastigheten på ulike minner kan variere? To minnebrikker som ser helt identiske ut kan allikevel være så ulike. Det ene kan være mye raskere når det for eksempel gjelder å overføre data.

Det finnes Wifi USB minner

Visste du om denne fakta opplysningen? Slike minner gjør det enklere å koble dataen til noe. Om det ikke finnes godt Wifi signal kan usb minnet tas i bruk for å se om laptopen kan kobles til nettet. Det kan også fungere med andre apparater som man kan plugge minnebrikken inn i.

Ta med favorittappene

Det er ikke bare filer som kan være bra å ta med seg. Dersom du for eksempel har en favorittbrowser som du helst tar i bruk, kan du legge appen for den på ditt USB minne. Dermed er det bare å plukke opp appen på den dataen du tar i bruk og surfe akkurat som vanlig.

Usbminnet har lang holdbarhet

Selv om du velger et billig USB minne som firmagave går ikke dette utover kvaliteten – hvertfall ikke hos oss. Et USB minne som ikke har masse ulike deler bidrar til at holdbarheten blir lenger. Minner kan mistes i gulvet og er ikke like sårbart når det kommer til ulike trykk og temperaturforskjeller. Det finnes faktisk USB minner som klarer å havne under en vekt på 10 tonn.


En elefant kan i teorien sitte på et usb minne og det blir ikke ødelagt

Så lenge holder minnebrikken

Hvor lang holdbarhet et usbminne har avhenger av hvordan man bruker det og hvilken modell man har valgt. Det kan til og med bli opp til 100 000 opp og nedlastninger på en minnebrikke. Dette påvirker holdbarheten. Husk at livslengden også påvirkes av hvor man oppbevarer minnebrikken og hvordan den behandles når den tas inn og ut av pc inngangen.