USB minne med trykk som firmagave

Det er alltid gøy med firmagaver og spesielt usb minne med trykk, både for den som gir og den som tar i mot. På denne måten kan man virkelig overraske de ansatte og kunder med firmagaver som er litt mer enn en kulepenn eller et nøkkelknippe. Et usb minne med trykk er virkelig noe som kan brukes på mange områder og som mange vil få stor nytte av i lang tid fremover.

Vi har hjulpet mange ulike firmaet med usb minner med trykk. Hos oss kan du velge mellom et stort utvalg usb minner av høy kvalitet til lav pris. Kontakt oss gjerne i dag for et pristilbud eller om du har noen spørsmål. 

USB minne med trykk som bli lagt merke til

Husk at det er viktig å være synlig når man har firmagaver med eget trykk. Om fargen på et usb minne med trykk er for intensivt for at selve trykket skal merker så er det ikke bra. Det er viktig å få en kontrast som gjør at den som får minnet legger merke til varemerket som er trykket på.

Presentasjon får betydning

Det er sant at et usb minne med trykk er en liten gave. Det koster ikke så mye å produsere og det tar ikke spesielt stor plass. Derfor er det viktig at presentasjonen av gaven blir gjort på riktig måte. Faktum er at det kan kjennes som en liten ting når man får det. Da gjelder det å formidle at gaven kan brukes på mange ulike måter.

Tips til hvordan gaven kan presenteres

  • Sammen med en liten konkurranse om hvor mange bilder som får plass på et 4GB usb minne
  • Sammen med et fint nøkkelbånd