Hvordan kan et USB minne tas i bruk

En usb minnebrikke kan tas i bruk på mange ulike måter. En av de vanligste bruksområdene er å flytte en fil fra et produkt til et annet. Når du begynner å bruke usb minnet oftere innser du raskt at den kan brukes til mye mer.

Vi hjelper gjerne til med å skape ditt usb minne med trykk. Dette er et perfekt produkt å gi bort i firmagaver eller som kan ligge fremme på kundemøter. Det fine med våre billige usb minner er at de holder høy kvalitet og har god plass til mye informasjon.

Kontakt oss gjerne i dag for å få ditt pristilbud. Sjekk ut vår hjemmeside for å få en oversikt over det store utvalget vi tilbyr. Vårt mål er å gjøre våre kunder fornøyd og overgå deres forventinger.

En firmagave som passer for alle

Flytt enkelt på filene mellom ulike produkter

I stedet for å laste opp filer i en sky eller forsøke å sende dem i deler med email, kan du raskt og enkelt laste over informasjonen på et usb minne. Senere kan du ta med deg minnet og koble det til et annet ønskelig produkt. Uansett hvor du går vil filene alltid være tilgjengelig.

Viktig å tenke på når du tas usb minnet i bruk

Husk at en minnebrikke ikke er til for å spare viktige filer i fremtiden. Det finnes bedre løsninger for slik lagring. Minnebrikken er til for å gjøre det enkelt å flytte en fil, dokument, bilder eller musikk fra et sted til et annet på kort tid.

Ta vare på din minnebrikke

Det er viktig at minnebrikken håndteres på riktig måte for at den skal ha lengst mulig varighet. Nedenfor er en liste over tips til hvordan din minnebrikke skal vare lengst mulig:

  • Utsett ikke ditt USB minne for ekstrem varme, kulde eller magnetiske felt.
  • Ikke ha det i kontakt med vann
  • Ta det inn og ut forsiktig av usb inngangen
  • Merk USB minnet slik at du vet hva som finnes på det
Ikke mist usb minnet i snøen