6 populære firmagaver – reklame som fungerer

Firmagaver som blir lagt merke til er reklame som fungerer. Hva skal man gi kunden som kommer på besøk? Det er ingen tvil om at man bør satse på noe som vil falle i smak hos i fleste. Det behøver ikke koste mye, men valg av firmagave bør være litt gjennomtenkt. Sjekk ut vår hjemmeside i dag for et stort utvalg av billige firmagaver med høy kvalitet.

Nedenfor er en liste over firmagaver som garantert vil falle i smak hos de aller fleste. Disse firmagavene vil bli nyheter både hos kunder og ansatte som mottar dem. En billig investering i markedsføring på sikt.

USB minne med spennende innhold

Har du tenkt på at du kan lagre viktig og nyttig informasjon om firmaet på usb minnet før du deler de ut? I stedet for at kunder og ansatte mottar et tomt usb minne, hvorfor ikke la dem motta noe ekstra interessant. Dersom man for eksempel lager en kul kortfilm med informasjon om firmaet, kan denne lagres på minnet. Det kan være alt fra animasjon til vanlig film, kun fantasien setter grenser. Dersom filmen er så kul og interessant at folk vil dele den med andre har man på mange måter en fantastisk reklamefilm for firmaet.

Powerbank med kraft

Gi bort muligheten til batterikraft når den plutselig uteblir. Med en powerbank kan man redde mange situasjoner. Når personen som har fått denne firmagaven innser hvem som reddet dagen, vil han kanskje ta kontakt. Med andre ord er powerbanks fantastiske firmagaver.

Opplevelser sammen

Gaver trenger ikke nødvendigvis være ting. Man kan også invitere både ansatte og kunder på opplevelser. Når man gjør noe sammen blir det som regel annerledes og positivt. En hinderløype for teamwork, stand-up show, middag, drinker, musikal – en opplevelse slår aldri feil og styrker fellesskapet i bedriften.

Sporty USB armbånd med reklame

Av og til kan selve armbåndet være nok til at folk ønsker å gå med dem. Når man i tillegg kan legge til usb minne i dem gjør det dem uten tvil mer attraktive. Vi tilbyr flere ulike usb armbånd som passer for alle. Ved å trykke logoen til bedriften på et slikt armbånd får man gratis reklame overalt hvor personen som går med det befinner seg.

Et USB-armbånd er med overalt

Godteri med firmalogo

Hva er vel bedre enn en skål i resepsjonen som folk prater om? Få tak i godt godteri som faller i smak hos de fleste og trykk deres logo på papiret. La skåler ligge fremme i resepsjonen, på messer, event eller til og med på kundemøter. Man skal ikke se bort i fra at papiret med deres logo på blir lagt i lomma på jakken til kunden. Når kunden kommer hjem og tar ut ting fra lommene blir han påmint om deres bedrift – kanskje han går online direkte og bestiller det han trengte.

Skjermrengjøring

Disse er så billige og ikke minst populære. Det blir aldri feil med en skjermrengjører som firmagaver med eget trykk på – uten tvil den perfekte reklame. Med et slikt produkt blir skjermen ren og deres varemerke ført videre på en smart og effektiv måte.